Training op locatie

Sinds Januari 2022 geef ik les op locatie buiten en bij mensen thuis. Met mijn bus vol materiaal kan ik uitdagende en leuke sportoefeningen aanbieden. Ik doe dit in de vorm van: 

  • Personal training
  • Small group personal training
  • Groepstraining
  • Teambuilding
  • Clinics (boksen, judo, jui-jitsu, bootcamp) 


Personal training

Personal training op locatie. Sommige mensen hebben een garage omgebouwd tot fitness honk, bij andere mensen neem ik materiaal mee zodat er getraind kan worden. Met een training op maat zorg ik voor het gewenste resultaat. Naast de personal training kunnen leden programma's mee krijgen om thuis of op locatie extra uit te voeren. Er kan bij deze optie ook gekozen worden om bijvoorbeeld 1x per maand personal training af te nemen en verder zelfstandig te sporten via de Virtuagym app. Dit kan met looptrainingen, home workouts zonder materiaal of met materiaal wanneer dit is aangeschaft. 


Small group personal training

Trainen met heel de familie aan huis of in de tuin. Dit is natuurlijk super gezellig en makkelijk. Kies voor personal training waarbij iedereen een persoonlijk programma krijgt. Je traint volgens het OPT-Model waarbij het beste uit jezelf wordt gehaald in vijf fases. 


Groepstraining

Kies voor een training met je gezin, vrienden, buren, collega's. Deze kan bestaan uit conditie training, krachttraining, boksen, bootcamp, weerbaarheid-training / judo / jiu-jitsu. 


Teambuilding

Train met collega's om elkaar op andere vlakken te leren kennen, nog beter samen te kunnen werken of gewoon voor de gezelligheid. Kies voor een groepstraining, organisatie van een sportdag met naderhand een BBQ op locatie. 


Clinics

Clinics voor kids of volwassenen. Op school, thuis of op het werk. Denk hierbij aan clinics voor fitness, bootcamp, boksen, judo, jiu-jitsu, insanity training, spinning of bodypump wanneer er materiaal aanwezig is. 


Wil je graag een trainer op locatie? Vraag dan nu een offerte aan via het contact formulier


 


 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info