Personal training 

Locatie: bij jouw thuis of buiten (bijvoorbeeld, warande universiteit Tilburg). 


Heb je je ooit afgevraagd wat een personal trainer eigenlijk doet? Nou, ze zijn als je beste vriend, maar dan met dumbels. Ze duwen je harder dan je wekker op maandag ochtend. En ja, ze hebben oog voor detail scherper dan die van een havik met laserfocus. Een personal trainer is eigenlijk een multitasker in een sportbroek. Ze weten hoe ze een push-up kunnen tellen, terwijl ze je vertellen waarom pizza geen ontbijt is. Hun superkracht? het vermogen om je te laten zweten terwijl ze je laten lachen. Als je een personal trainer ziet, lijken ze altijd te glimlachen. Maar maak geen fout, die glimlach betekent dat ze weten dat je tot het uiterste kunt gaan. En net wanneer je denkt dat je niet meer kunt, schreeuwen ze: "nog één herhaling!" Ja, die ene herhaling die je leven voor altijd zal veranderen. Dus, de volgende keer dat je een personal trainer ziet, onthoud dan dat ze meer zijn dan iemand die je in vorm krijgt. Ze zijn je motivatie, je steun, en ja, soms zelfs je komische verlichting op de loopband van het leven. 


Personal training starten we altijd eerst met een intake. Hier kan een duidelijke beginsituatie gemaakt worden zodat ik weet op welk niveau er gestart kan worden. 


Trainen onder professionele begeleiding doe ik met een eigen concept die gericht is op het OPT-Model. Dit is Optimale Prestatie Training. Hierbij trainen mensen met gecontroleerde en veilige oefeningen in vijf verschillende fases. Tijdens deze fases kan het lichaam steeds beter en zwaarder belast worden. Hierdoor worden elke keer nieuwe trainings-vormen en methodes toegepast waardoor verandering optreedt in het lichaam. Je wordt sterker en fitter zoals je nog nooit hebt ervaren. Je haalt letterlijk het beste uit jezelf naar boven. 


Kan ik jou helpen? Neem dan nu contact op. 

Ben je al lid? Plan jezelf in voor de work-out via het online rooster:  https://www.paulappels.virtuagym.com


 

 

 

 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info