Bootcamp

Lekker sporten in de frisse buitenlucht in de bossen. Elke vrijdag om 9:15 uur en zondag om 10:15 uur is er bootcamp in de Oude Warande te Tilburg. Bootcamp is een leuke gezellige groepstraining waarbij iedereen traint op z’n eigen niveau.

Ervaar diverse trainingsvormen en daag jezelf uit. Je wordt gemotiveerd en gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. 


"Paul is een super enthousiaste sportcoach en weet iedereen in de groep te motiveren op zijn of haar niveau. De bootcamp lessen zijn elke keer weer een verrassing en met de prettige sfeer in de groep rijd ik er zelfs vanuit Helmond graag voor op en neer. Ook werkt Paul met een App waarin hij voor jou persoonlijk workouts op niveau kan maken zodat het thuis ook mogelijk is om oefeningen te blijven doen."


"Bootcamp lessen van Paul zijn heel fijn. Steeds verassende oefeningen. Paul geeft aanwijzingen op techniek en motiveert me om net een stapje verder te gaan. Voel me fit!"


"Ervaring bootcamp: zowel aandacht voor de groep  als individueel. Afwisselende lessen, top!"Doordat je werkt met rittenkaarten zit je niet vast aan maandelijkse kosten. Je betaalt dus alleen als je komt sporten. Je meldt jezelf aan via de app op de telefoon of via de ledensite. Meld je nu aan voor een gratis proefles.


Sari
Skip
groepsfoto
goup Pushup
Ellen
foto dames bootcamp
 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info