BoksFit group workout


Elke donderdag avond 20:00 uur en zondag ochtend 9:15 uur is er een BoksFit group-workout. Locatie Warande laan 1, park Universiteit Tilburg. BoksFit bestaat uit een conditionele training met boks- en traptechnieken. We trainen in tweetallen met pads en trapkussens. Conditie, kracht en coördinatie staat centraal voor deze les. Hierbij sport je met een redelijke tot hoge intensiteit. Je traint met intervallen waardoor je conditie razendsnel verbetert. 

 

In deze les traint ieder op z’n eigen niveau. Zo haal je er het maximale voor jezelf uit en ga je met een goed gevoel naar huis. Trainen in de buitenlucht is heerlijk en gezond. Deze training is intensief waarbij conditie, kracht en coördinatie aan bod komt. We werken in tweetallen met stoot- en traptechnieken op pads of trapkussens. Vaak combineren we dit met diverse looptrainingen. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen waardoor je het beste uit jezelf haalt. 

 

Tip: Als je de training leuk vindt, koop dan zelf bokshandschoenen en pads voor een betere hygiëne en goed passend materiaal. Dit voorkomt blessures. 

 

Meld je nu aan voor een gratis proefles.

 


barry en tim boksen
sari, jolanda en nina
DSCN5846
jolanda en nina
paul en barry boksen 


.

 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info