Personal training small group

Locatie: thuis of een locatie naar keuze. 

Interesse in personal training maar liever niet alleen? Dat kan. Met een small group training van 2 tot 4 personen kan ik iedereen persoonlijke aandacht geven. We starten gezamenlijk met een warming-up, core oefeningen, balans, power oefeningen en conditionele oefeningen. Daarna gaat iedereen met zijn persoonlijke plan aan de gang. Het plan houden we bij in de Virtuagym app.

 

Door samen te trainen worden de kosten gedeeld, is er een hoge fun factor en kun je onderling challenges aangaan. Heb je niemand die mee kan trainen dan kun je eventueel bij een bestaande groep ingedeeld worden. Vraag hier gerust naar.

 

Het is het beste om minimaal 2, het liefst 3x per week te sporten. Dit kan met personal training maar ook met de groepstrainingen, indoor of outdoor. Dit zijn gezellige en fanatieke groepen waarbij je direct aansluiting zal vinden. Iedereen sport op z’n eigen niveau en door de motivatie en steun vanuit de groep wordt sporten nog leuker en hou je het lang vol. Meld je aan voor een gratis proefles.  
small group training andere afmeting
small group training andere afmeting


 


 

 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info